Svaštara

U autima voze divlje životinje: ‘A što ako lav napadne curicu?’

Objavljena su dva videozapisa snimljena na ruskim prometnicama. U jednom djevojčica ležerno uživa u društvu lavića, dok na drugom vozaču društvo pravi – medvjed

Rusija. Površinom najveća zemlja na svijetu godinama nas iznenađuje, uveseljava i šokira svojim ludim trendovima. Jedan takav je i svakodnevna vožnja s divljim životinjama protiv koje tamošnje policijske snage nemaju lijeka. O čemu se radi?

Naime, bogati Rusi mogu si priuštiti ljubimce poput lava i medvjeda te se s njima vozikati kud god požele. Na internetu su objavljena dva videozapisa snimljena u automobilima – u jednom se vidi djevojčica u društvu lavića, a u drugom muškarac koji na suvozačkom sjedalu vozi medvjeda.

Na snimkama lavić u Rolls Royceu grize kaput djevojčice, dok muškarac koji u Mercedesu AMG vozi medvjeda kaže da je to ‘odgovor na princeze iz Dubaija koje se voze s leopardima’.

Prijevoz divljih životinja nije kazneno djelo u Rusiji, pa prema tome ekipa može prevoziti što god poželi. Naravno, neki korisnici interneta nisu pretjerano oduševljeni s ovakvim idejama. Neki od komentara su:

– Što bi bilo da lav ugrize djevojčicu pri velikoj brzini?

– Trebaju se riješiti takvih životinja čim prije. Lav će odrasti i željeti biti glavni

– Misle da je ovo fora, a zapravo je iznimno opasno.

24sata.hr

loading...
To Top