Showbiz

SEVERINA PONOVO OPTUŽILA SUPRUGA IGORA!

 

Samo je dan prošao od objave nove Severinine pjesme ”Imaš pravo”, a već je potpuno jasno da je riječ o još jednom hitu gospođe Kojić.

 

 

 

Severina je na Instagramu zahvalila svima na podršci, a posebno se osvrnula na svog supruga Igora i objasnila kakvu je on ulogu imao u odabiru pjesme.

 

– Hvala svima na predivnim riječima. Veoma sam sretna da vam se sviđa ova pjesma. Hvala mom suprugu koji ju je slušao danima (i noćima) i jednog dana kaže: ” ‘Aj, meni za ljubav, pošalji Marini”. Trebala joj je jedna noć i već sutradan ujutro mi je poslala tekst. Makice moja, volim te. Hvala mom Darku Drinovcu što je napravio malo remek-djelo od spota. Hvala mom odredu za ljepotu. Hvala svima koji su bili na snimanju. Volim vas – napisala je Severina.

– Pjesmu Nikosa Oikonompoulosa “Ine Kati Laika” je danima slušao moj suprug, a onda me nagovorio da je pošaljem Marini Tucaković da napiše tekst. Posvećujem ovu pjesmu ženama herojima koje su žrtve bilo koje vrste nasilja. Za sve nas osjetljive – rekla je Severina nakon objave spota.

 

(Hayat)

loading...
Comments
To Top