Lifestyle

MELANIA TRUMP OTVORILA DUŠU: Ja sam najzlostavljanija osoba na svijetu!

 

Melania Trump otkrila je da je pokrenula anti-cyberbullying kampanju jer je “najzlostavljanija osoba u svijetu”.

 

 

U intervjuu za ABC News priznala je i kako ne vjeruje nekim ljudima koji su radili u Zapadnom krilu, ali i rekla kako žene koje optužuju za seksualno zlostavljanje moraju imati “stvarno čvrste dokaze”, prenosi BBC.

Intervju je snimljen u Keniji prošlog tjedna, tijekom Melanijinog posljednjeg putovanja u Afriku. Sutra se emitira u cijelosti, a u najavi ABC televizije naglašeno je kako u razgovoru nije bilo nikakvih zabranjenih pitanja.

“Mogla bih reći da sam najzlostavljanija osoba u svijetu”, rekla je Melania. “Zaista ste najzlostavljanija osoba u svijetu”, ustvrdio je voditelj intervjua Tom Llamas. “Jedna od njih – vidite li zaista što sve ljudi govore o meni.”

U intervjuu Melanija je također otkrila kako smatra da žene koje optužuju za seksualno zlostavljanje moraju imati “čvrste dokaze”, no što to konkretno znači nije objasnila.

“Uz žene sam, ali moramo pokazati dokaze”, rekla je. “Ne možete samo nekome reći: ‘Bila sam seksualno zlostavljanja’ ili ‘Ti si mi to napravio’. Jer nekad mediji otiđu predaleko i način na koji prikažu neke priče nije korektan. To nije u redu”, dodala je.

Ranije tijekom putovanja stala je u obranu novog suca Vrhovnog suda Bretta Kavanaugha, ranije optuženog za seksualno zlostavljanje.

 

Slobodna bosna.ba

loading...
Comments
To Top