Magazin

KUPILA DA IMA: Srbijansku pjevaljku upitali odkud joj tri stana u naselju „Beograd na vodi“, odgovorila je ovo!

 

Vijest da je pjevačica Viki Miljković kupila čak tri stana u “Beogradu na vodi” izazvala je veliko interesovanje u javnosti

Evo kako je odgovorila na pitanje odakle joj novac za nekretnine:

– Ja ne volim da pričam o tome da li je jedan ili trideset tri, to je apsolutno nebitno. Ja samo mogu da kažem da sam se uvek trudila da dam primer mladim ljudima kako treba i šta treba. Ja nisam poročna, nikada pare nisam trošila na poroke, a ni na gluposti. Radim svoj posao 25 godina, nikada ničije nisam uzela niti ukrala, niti otela. Sve sam stekla sama, to jest moj suprug i ja.

Dok se ne preznojim do gole kože nisam uzela ni zaradila nešto ne zasluženo. Ja radim 25 godina, moj muž preko 30, ako ne uložimo u nešto i ne steknemo onda je naš život promašen i mislim da je bolje da damo primer ljudima, da sve što zarade se trude da ulože u neke pametne stvari koliko god oni to mogu. Mnogo je to bolje nego da smo radili 25-30 godina i da se osvrnemo i da ne znamo ni gde smo bili ni šta smo radili i da nas pita starost gde nam je bila mladost. Nisam rasipnik, nisam neko ko voli da baca svoj novac i da ne zna gde mu odlazi novac, treba pametno živeti u životu – rekla je ona.

(SB / Espresso)

loading...
Comments
To Top