Sport

DEONTAY WILDER VEĆ SADA POSTAVIO UVJETE ZA POTENCIJALNI OKRŠAJ S JOSHUOM Zbog navijača bih pristao na ovo, ali ispod toga neću ići!

 

Pobjednik ovog dvoboja širom će si otvoriti vrata za spektakularni susret s Anthonyjem Joshuom, a kako ‘Brončani bombarder’ nimalo ne sumnja u to da će uzdignute ruke napustiti Staples Centar u Los Angelesu, tako već sada priprema teren za okršaj s britanskom zvijezdom, prenosi Fight site.

 

 

Wilder je već nekoliko puta pregovarao s Joshuinom stranom, ali potpuno bezuspješno čak i u situacijama kada je prihvatio, po njegovom mišljenju, nepovoljne financijske uvjete.

Amerikanac sada smatra da bi se pobjedom nad Furyjem stvari mogle izokrenuti pa su tako i porasli njegovi apetiti.

Jul 16, 2016; Birmingham, AL, USA; Deontay Wilder fights Chris Arreola during their heavyweight championship fight during the Premier Boxing Championships at Legacy Arena. Wilder defeated Arreola. Mandatory Credit: Marvin Gentry-USA TODAY Sports Mandatory Credit: Marvin Gentry-USA TODAY Sports / USA Today Sports
“Nakon borbe s Furyjem mislim da bi raspodjela novca trebala biti u omjeru 60-40 u moju korist, ali samo zbog fanova bih pristao i na 50-50. Ispod toga ne idem”, jasan je bio prvak u razgovor s ThaBoxingVoiceom.

Naravno, ako zaista dođe do ovih pregovora, nešto će se pitati i Joshuinog promotora Eddieja Hearna koji je u prijašnjim razgovorima s Wilderom otišao toliko ‘daleko’ da je WBC-ovom prvaku nudio maksimalno 15 milijuna dolara ili udio u iznosu od 15 posto, a to samo po sebi govori koliko bi ovo mogli biti naporni pregovo

 

(Jutarnji list)

loading...
Comments
To Top