Historija

CIA OBJAVILA TAJNI DOSJE NACISTIČKOG ZLOČINCA: Adolf Hitler je bio homoseksualac, volio je tinejdžere, a spavao je!

 

U to vrijeme nije ništa radio i uporno je pokušavao ostvariti karijeru kao slikar

Adolf Hitler neko je vrijeme živio u gay hostelu u Beču, tvrdi profil CIA-e o nacističkom vođi, a prenosi Daily Mail. Godine 1943. sastavljen je dosje koji je kompiliran za tadašnjeg predsjednika Franklina D. Roosevelta, i kaže kako je Hitler u isto vrijeme bio “homoseksualac i heteroseksualac”.

Dosje ima 70 stranica, a tvrdi i kako je Adolfa Hitlera kasnije seksualno privlačio i njegov zamjenik, Rudolf Hess, koji je bio, navodno, poznati transvestit.

Rudolf Hess | Author: Wikipedia Wikipedia
Izvješće je radio antropolog Henry Field, posebno odabran član posebne ekipe koju je sastavila Bijela kuća kako bi “iskopali” bilo kakvu vrstu informacija o najviše rangiranim njemačkim oficirima, posebno o vođi Hitleru.

Dosje “pokriva” sve od “biografije Hitlera” preko njegovog obrazovanja, opsesivnosti oko prehrane, načina ophođenja, najdraže glazbe te kako je radio i pripremao “svoje govore”.

Detaljno se dotiče i analize Hitlerove seksualnosti u doba kada je živio u Austriji kao siromašni soboslikar u svojim ranim dvadesetima, a pokušavao se, vrlo neuspješno, probiti kao slikar.

Rudolf Hess | Author: Wikipedia

Meldemannstrasse gay hostel | Author: Wikipedia Wikipedia
Javno je poznato da je Hitler stanovao u hostelu za muškarce u ulici Meldemannstrasse u Beču od 1010. do 1913. gdje su se održavale homoseksualne orgije.

Napustio je hostel kako bi se odselio u Njemačku nakon što mu je dodijeljeno očevo nasljedstvo.

Ured koji je bio prethodnik današnje moderne CIA-e, kaže kako je “hostel imao reputaciju mjesta gdje su stariji muškarci tražili mlađe u potrazi za homoseksualnim užicima”.

Informacije o Hitlerovoj seksualnosti dao je i Ernst Sedgwick Hanfstaengl, koji je dvadesetih i tridesetih bio Hitlerov prijatelj i čovjek od povjerenja.

Ernst Sedgwick Hanfstaengl | Author: Wikipedia Wikipedia
S vremenom je prestao biti Hitlerov miljenik te je pobjegao u Veliku Britaniju, te onda otišao u SAD otkuda je bio po majci te počeo raditi za Rooseveltovu ekipu kojoj je davao informacije o Hitleru i njegovoj ekipi.

Izvještaj kaže kako je Hitlerov afinitet za Rudolfa Hessa bivao sve jačim i vrlo vjerojatno “graničio sa seksualnim osjećajima” nakon što su dvadesetih zajedno utamničeni.

Meldemannstrasse gay hostel | Author: Wikipedia

Prema izvještaju to je dodatno dobilo na težini kada se saznalo da su homoseksualci iz hostela Hessa zvali “gospođa Anna”, i da je bio tako otvoren oko toga da je bez kompleksa odlazio na balove odjeven u “žensku odjeću”.

Privatni album Eve Braun | Author: C&T Auctions C&T Auctions

Ernst Sedgwick Hanfstaengl | Author: Wikipedia
Hitler je u dokumentima opisan kao “sadomazohistički tip muškarca s jako izraženom homoseksualnom crtom”.

“Njegov je seksualni život dualan kao i njegov politički život. U isto je vrijeme homoseksualan i heteroseksualan, socijalist i žestoki nacionalist, muškarac i žena”, piše Henry Field.

“Iako je pravi Adolf Hitler potpuno neuhvatljiv dijagnostičarima, postoje određeni indikatori koji kažu kako je njegova seksualna situacija bila izvor nevjerojatnih frustracija”, piše u dosjeu.

Privatni album Eve Braun | Author: C&T Auctions

 

loading...
Comments
To Top