Misterije

AMERIČKA POLICIJA POTVRDILA: Pokrenuta istraga protiv Ronalda zbog silovanja!

 

Cristiano Ronaldo je prije nekoliko dana objavio kako je optužba za silovanje koje je iznijela Kathryn Mayorga (34) – lažna vijest. No policija u Las Vegasu ne misli tako te je ponovno otvorila slučaj, piše Daily Mail.

alt

Amerikanka je u četvrtak podnijela tužbu protiv portugalske zvijezde, a njenu ispovijest objavio je njemački Der Spiegel.

Policija je potvrdila kako ‘detektivi već rade na slučaju i da trenutno raspolažu samo s osnovnim informacijama koja im je dala žrtva. Istraga je u toku, te se prikupljaju podaci. Detalji istrage zasad neće biti dostupni javnosti.’

 

U intervjuu njemačkom magazinu Kathryn Mayorga je optužila Cristiana Ronalda da ju je 13.juna 2009. brutalno silovao u svom apartmanu u Las Vegasu. Mayorg je tada radila kao hostesa.

 

alt

Mayorga tvrdi da je jedan od najboljih nogometaša svijeta bio iznimno grub i da ju je analno silovao. Kaže da je nogometašu rekla ne, ali da je on to svejedno napravio bez lubrikanta i kondoma. Mayorga navodi da ju je Ronaldo silovao, a onda nakon svega pitao osjeća li bol.

 

Opisuje ga kao “luđaka i perverznjaka”.

 

– Kleknuo je i rekao ’99 posto sam dobar. Ne znam što je s ovih jedan posto’ – tvrdi Amerikanka, a prenosi njemački Spiegel koji je i prvi objavio ovu priču. Ronaldo je ranije odbacio optužbe i naveo da je Mayorga pristala na seks.
Amerikanka je 2010. prihvatila njegovih 375 hiljada dolara s računa na Britanskim Djevičanskim otocima kako bi šutjela.

Nakon osam godina policiji je prijavila slučaj koji joj je promijenio život. Otkrila je kako se nakon silovanja počela opijati te je imala suicidalne misli.

Na pitanje zašto je prihvatila novac odgovorila je da je bila u strahu zbog Ronaldove slave.

loading...
Comments
To Top